Mobiliteitsplan deel 2

Vul nu deel twee van de mobiliteitsenquête in! 

Waarom deze vragenlijst?


De gemeente Etten-Leur werkt aan een nieuw plan voor mobiliteit. Hiermee bedoelen we het verplaatsen van personen en goederen in een gebied en het gemak waarmee dat gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan een ritje naar de supermarkt, de dagelijkse treinreis naar het werk of een bezoek aan vrienden of familie. Met dit plan geven we antwoord op de verschillende onderwerpen die binnen de gemeente spelen op het gebied van mobiliteit.

Wij hebben uit een eerdere vragenlijst voor dit mobiliteitsplan waardevolle input ontvangen over de manier waarop inwoners van Etten-Leur naar hun bestemming reizen. In deze vragenlijst vragen wij u om uw meest gebruikte loop- en fietsroutes in te tekenen. Zo krijgen wij een beter beeld van uw meest gebruikte routes. Deze input is belangrijk om de juiste keuzes te maken in het nieuwe mobiliteitsplan voor de gemeente Etten-Leur. Bijvoorbeeld om te weten welke wandel- en fietspaden belangrijk zijn om te verbeteren.

Waarom dit mobiliteitsplan?


Dit plan helpt om Etten-Leur voor iedereen goed bereikbaar te houden. Denk aan verkeer door het centrum, parkeren, de verkeersveiligheid rondom scholen of het aanmoedigen van actievere manieren van vervoer zoals lopen en fietsen. In het plan geven we een beeld hoe de gemeente Etten-Leur er in de toekomst uitziet op het gebied van verkeer en mobiliteit. Daarna maken we een concrete aanpak om dit toekomstbeeld waar te maken.

Uw mening is belangrijk!


Deze vragenlijst is een vervolg op de eerdere vragenlijst waar u wellicht ook eerder uw bijdrage aan heeft geleverd. De informatie die wij met deze vragenlijst ophalen, nemen wij mee in de maatregelen voor de toekomst. Door deze vragenlijst in te vullen heeft u dus direct invloed in uw gemeente.

Let op: het duurt ongeveer 10 minuten om deze vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst bevat kaartvragen. Die zijn het beste in te vullen op een computer of laptop. De vragenlijst sluit op 27 mei. 

Vul hier de enquete in

Hulp nodig bij het invullen van deze vragenlijst?


Indien u nog vragen heeft over deze vragenlijst, neem dan gerust contact op met bureau Kragten. Zij helpen u graag verder.
• Stuur een e-mail naar maptionnaire@kragten.nl.
• Of bel Kragten via telefoonnummer 088 336 6333,
en vraag om hulp bij het invullen van de vragenlijst.
Kragten is op werkdagen bereikbaar binnen kantoortijden.

Wilt u meer weten over het mobiliteitsplan?


Bezoek onze website.

Neem bij vragen contact op met de gemeente Etten-Leur via telefoonnummer 14076 of stuur een e-mail naar;

 

Alvast bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

 

 

Bezoek en postadres

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076 

Postbus 10100
4870 GA Etten-Leur 

Contact

Vragen over Etten-Leur Maken we Samen? Laat het ons weten via het contactformulier. 

Contactformulier

 

 

Cookie-instellingen